Company retreat 2010: Jakarta & Bandung

Tahun 2009, syarikat tempat saya bekerja telah mencapai satu pencapaian yang terbaik dalam 5 tahun penubuhan syarikat… sebagai ganjaran, kami telah di bawa ke Indonesia untuk bermesyuarat dan bergembira… Ini merupakan kali pertama saya ke Jakarata dan Bandung yang sesetangah dari org malaysia katakan sebagai syurga membeli belah… betul ke?

Muka bangun pukul 3.00 pagi semata2 nak kejar flight pagi…

Antara aktiviti2 yang dijalankan… hehehe… semestinya makan….

Dan semestinya SHOPPING…

Kira duit dulu

Shopping handbag sebanyak 8 bijik..

Dan lain2…

Melawat masjid… ini dekat puncak.. kena celup kaki sebelum masuk.. dah la cuaca 10 darjah celcius… sejuk beb

Buat kawan…

dan tak lupa juga.. meeting… 😦

Pengalaman yang tidak boleh dilupakan dan trip tersebut diakhiri dengan diri saya terlantar di hospital selama 3 malam… hehehe

Note: practicing my BM writing because i may need to write more in BM this year…. huh.. memang berkarat…
I will try to post more on trip to indonesia.. maybe visit tu puncak safari and tangkuban parahu…. insyallah kalau masa mengizinkan

Advertisements
This entry was posted in Company. Bookmark the permalink.

2 Responses to Company retreat 2010: Jakarta & Bandung

  1. jazzmatazzed says:

    Lain kali gi Bandung ajak aku… aku tukang ambik minutes ke apa ke… hehehe…

  2. Eja says:

    ha’ah la korang camne kak meen bleh tertinggal…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s